tiistai 4. syyskuuta 2012

Ja tänään ohjelmassa......??!!

Hei vaan kaikille!
Toivottavasti saitte nauttia ihanasta auringonpaisteesta eilen myös te, niin kuin me täällä eteläisellä rannikolla. Lämpöä oli reilut 20 mittarissa. Muutamaan otteeseen taivas aukeni mutta yhtä nopeasti kun alkoi satamaan tuli aurinkoista.
Mukavaa huomata että lukijamäärä kasvaa tasaseen tahtiin. Suomenkielinen blogini on hurahtanut lukijamäärässä vauhdilla ohi ruotsinkielisen. Tein siis oikean päätöksen kun aloitin kirjoittamaan myös suomeksi :). Olen iloinen jos voin teille antaa ideoita tai inspiraatioita. Blogglandiassa löytyy monta ihanaa blogia joissa itsekin vierailen ja joista löytää ideoita joita sitten toteuttaa omalla tavallani :)

Tänään pikkumies kotona tarhasta. Hän käy 3 x viikossa nyt kun olen sairaslomalla, muuten hän on ympärivuorokautisessa päivähoidossa.

Mitähän sitä tänään keksisi herran kanssa tehdä? Aurinko paistaa taivaantäydeltä mutta kun tuonne Hangon suuntaan katselee, taivas näyttää uhkaavan harmaalta/mustalta.


Pikkumies sohvalla meidän lyhytkarvaisen Collien Kikin (smoothcollie) kanssa.

Onko aivan pakko napsia kuvia meikäläisestä? !
Löysin muuten , asiasta viidenteen, viime IKEA reissulla söpt kulhot jotka oli aivan pakko napata mukaan. Ja kun en voinut päättää minkä väriset niin otin kaikkia kolmea väria 2 kpl.


Dale mamasita con tu tacatà, dale mamasita tacatà....a mi me gusta cuando las mamamitas hacen Tacatà brò... Dale mamasita con tu tacatà..... kuuluu pikkumiehen huoneesta. Ei ihan kolme vuotiaan tarvitsisi espanjaa opetella ensikädessä kun on jo nuo molemmat kotimaiset opittavana ensiksi. Välillä voi kuulla miten hän keskustelee itsekseen englanniksi. Englanti on herralla tarttunut Youtubesta katsellessaan Thomas and friends elokuvia (tuomas veturi).

Jospa sitä yrittäisi tehdä jotakin fixua nyt.....

Toivotan kaikki uudet lukijat sydämellisesti tervetulleiksi!!

Kiitoksia kaikista ihanista kommenteistanne!!


Halauksin,



   

6 kommenttia:

  1. Voi ku ihanat Ikean kupit!! Täytyy itsekin katsella noita seuraavalla reissulla :) Mukavaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Ihana kuva koirulista ja pojasta♥

    Kauniita nuo kupit...ja kuppien värit...:)

    VastaaPoista
  3. Apua!!! Miten ihania kuppeja Ikeassa!!! Millonkahan uskaltaisin lähteä sinne...uskaltaisin siksi, että sieltä kun ei yleensä ihan kevyin kassein -sen sijaan hyvin kevyin lompakoin- kotiin tulla...! ;)
    Söpö Kiki <3 ja poitsu tietty kans!
    Ihmekös tuo, että lukijamääräsi kasvaa, itsekin käyn täällä blogissasi tosi mielelläni ja oletkin noussut ihan lemppareiden joukkoon :) Sinulla on aina niin ihania kuvia, tuunailuja ja ideoita! (joita varastella, heh..)
    Mukavaaa tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luvalla varkaissa :)*hi hii*
      Se huono puoli juuri tuossa IKEAssa on että lompakko kevenee ;).

      Poista
  4. Samaisia kulhoja ostin minäkin, vaaleanpunaisena tietty!

    Mukavaa aurinkoista päivän jatkoa.

    VastaaPoista
  5. Moikka!
    Tää uus lukija on vähän pihalla... liityin tän sivun lukijaksi pari päivää sitten,
    mutta miksi mulle näkyy tuossa tuo "liity tähän sivustoon" samaan aikaan kun nään oman kuvani
    aikaisemmin liittyneiden joukossa?? ...ja nään tuon oman kuvan niinkä vieraan näkökulmasta en pääse esim muokkaan sen asetuksia... =/

    VastaaPoista