perjantai 17. elokuuta 2012

Ihmeiden aika ei ole ohi ;)

Hei vaan teille kaikille!

Viikko lopuillaan ja edessä viikonloppu.
Täällä nuo aamuheräämiset ja tarhaan lähtö ollut aikas raskasta.
Kesäkin näyttää alkaeen juuri sopivasti koulujen alkamisen kunniaksi.
Tiedättekö rakkaat lukijat mitä?!?! Ihmeiden aika ei ole todellakaan ohi. Ehdotin ukolle huonekalujen siirtelyä ja ennen kuin olin varautunut vastauksen saamiseen, sieltä tulikin heti että JOO siirretään vaan. TÄH?!?! Ei tämän näin helposti pitänyt mennä. Ei kun tuumasta toimeen.

 
TV-kaappi on nyt sillä seinällä jolla sohva oli aikaisemmin. Saatiin mahtumaan juuri ja juuri ikkunan ja terassin oven väliin.


Sohva päätyi sille paikalle jossa aikaisemmin sijaitsi ruokapöytä.

Tämä nurkkaus ..... pitää hieman kehitellä sitä vielä.

Olen täällä pakkaillut kasseja hieman valmiiksi kun maanantaina olisi minun lekurireissun jälkeen tarkoitus suunnata auto kohti Imatraa. Olen jo valmiiksi ihan loppu kun ajattelen noita monia satoja kilometrejä kun pitäisi autossa istua. Ukko saa vaan pysäytellä auton silloin kun ei meikäläiseltä tuo istuminen enään tunnu hyvältä ja pikkumiehellä hätä iskee. Saapi nähdä montako tuntia meillä taas menee tuohon matkaan.
Nyt takaisin kassien pariin joten ei muuta kuin oikein hyvää perjantaita teille kaikille.

Halauksin


7 kommenttia:

 1. On NIIIIN kaunista että huh... :)
  aivan ihania yksilöitä löytyy joka nurkasta :)

  VastaaPoista
 2. Tuo huonekalujen järjestyksen muuttaminen on sitten ihanaa, lopputulemana on kuin uudessa kämpässä elelisi... no, ei nyt ihan mutta mukavaa vaihtelua se tuo :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Pitkään sellaista metsästin kunnes netistä onnistuin ittelleni ostamaan. Ikeasta ei sitä enään saanut kun valikoimista poistettu :( . 50€ tuo komistus maksoi. Mielestäni ihan ok hinta kun toiset pyytelivät reilusti yli 100 € samanlaisesta.

   Poista
 4. Voi ei,miten kaunis ja kutsuva koti.Kauniisti ja persoonallisesti osaat laittaa ihania yksityiskohtia.Kateellisena kuviasi katselen..

  VastaaPoista