maanantai 6. helmikuuta 2012

Pikku Herran tuunaama

Hei taas kaikille!
Meillä ollut pikku Picasso vauhdissa ;).Paperitkin ovat niin pieniä nykyään.


Isäntä kun tuon näki, tokaisi että kohta tuo arkku joutuu hiottavaksi :) . Siitähän minä olen vain mielissäni ;). Se on nimittäin ollut minun suunnitelmissa mutta en ole uskaltanut vielä ilmoittaa asiasta isännälle kun jostain kumman syystä hänen mielestä täällää maalataan aika paljon ja usein. Ette varmaankaan arvaa minkä väriseksi se hiomisen jälkeen muuttuu ? ! ? Aivan niin VALKOISEKSI.
Ei vaan, nyt on laitettava vaatteet niskaan,vaikka ei maistuisi, ja haettava pieni mies tarhasta.

Mukavaa pävänjatkoa teille kaikille!

Erica  

4 kommenttia:

 1. Hihi :D Olipa onni onnettomuuessa :D Täällä kans suti käy silloin tällöin ja kaikki muuttuu..yllätysyllätys...valkoseksi! :D Valkonen on vaan niin raikas ja valosa väri huonekaluissa ja muissa pienesineissä :) On toki muutki värit mutta mieki tykkään tällä hetkellä valkosesta :)
  Mukavaa päivää sinnekki :)

  VastaaPoista
 2. :D. Niinpä, ei minun tarvinnut itse kertoa suunnitelmistani arkun suhteen isännälle ;) . Näin on että valkoinen on raikas ja valoisa väri. Juuri Lidlistä hankkinut "muutaman" litran valkoista maalia :)
  Ja täällä kotona ollessahan tarvitsee jotakin tekemistä, niin miksipä ei sudilla huitelisi :)

  VastaaPoista
 3. Hih, mietin kanssa omasta arkusta just eilen, kuinka kiva se voisi olla valkoisena...

  Ihanaa viikkoa

  VastaaPoista
 4. :D. Vai on sinulla ollut samanlaisia suunnitelmia ;)
  Minä mietin että jos sen sitten olisi hionut kuluneen näköiseksi ja sabluunalla maalannut jonkun tekstin tai hankkinut valmiita sisustustarroja ;) Olisikohan se hullu idea ?!?!?!
  Samoin ihanaa viikkoa

  VastaaPoista