tiistai 28. helmikuuta 2012

Koruja

Hei kaikki kylässä kävijät!
Tänään  taas vaihteeksi tulee LUNTA!!! Käytiin pikku ukon kanssa pihalla,lunta polviin asti tullut tänään!!! Haloo!!! Missä se kevät?!?!
Olen saanut Kookokselta blogilla Siellä Missä Sydän,LiebsterBlogg-tunnustuksen. KIITOS!! :D
Teen siitä sitten oman postauksen.
Tässä saatte nähdä mitä olen tänään puuhastellut (muuta kun lumenluontia)Tuommoinen rannekoru tuli väsättyä.
Minulta nuo "varrellisten" tilauslista ei lyhene!! Ruotsin puolelta rakas serkkuni mainostaa niitä (hän sai omansa maanantaina) ja olisi lisää tilauksia tiedossa.... Puuuuuuh. Ja arvatkaa mitä...?!?!?!? Tilkkutäkistäkin tullut kyselyä jos otan tilauksia vastaan!! Tämä tilaus tulee Norjasta eräältä entiseltä koulukaverilta, jonka näin nyt kesällä ensimmäistä kertaa sitten 80 luvun.
Nyt ruokkimaan tuo pikku mies joka huutaa kurkku suorana äitiä ;)

Oikein hyvää tiistaita teille kaikille

  Erica 4 kommenttia:

 1. Ällistyttävän kaunis rannekoru. En vain ymmärrä, miten tuollaisen voi tehdä itse??. En yhtään ihmettele, jos tilauksia tulee Ruotsista asti.

  VastaaPoista
 2. Ei se ole ollenkaan vaikeata. Rautalanka (memorywire)joka on valmiiksi pyöreän muotoinen , josta poikkastaan sopiva määrä kierroksia ja sen päälle sitten sommitellaan helmiä. Nuo pitkulaiset hopeiset jutskat ovat itseasiasta kaarella olevia putkia jotka vain pujotetaan rautalankaan ;)

  VastaaPoista
 3. No mieki katoin että ei tuommosta itte voi väsätä :) Siis taitava täytyy olla :) Upea koru kyllä! Täytyy olla kyllä silmää saaha nuo osat sopimaan yhteen, että kyllä tuossa taitoa kyllä vaajitaan :) siis että silmää täytyy kauneudelle olla että keksii ja hoksaa mitkä osat sopii keskenään nuin kauniisti yhteen :) Ihana koru kyllä :) Oikiasti kaunis koru ja ko ite tehny niin vielä arvokkaampi on :) Oho, tulipas nyt kyllä-sanoja :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kommentistasi. Ehkä jotakin silmää olla pitää... e tiiä?! Hahmottelen ensiksi pöydälle helmet jonka jälkeen alkaa pujottelu :)

  VastaaPoista