torstai 5. tammikuuta 2012

Ompelukone esillä

Helsingin reissu takana.Tai siis Jorvin srl:n reissu takana.Meikussa laite rikki ja väittivät soittaneen minulle 27.12 ja ilmoittaneet että tutkimus tehdäänkin Jorvissa. Sellaista puhelua minulle ei ole tullut eikä mitään kirjettäkään missä uusi tutkimuspaikka ilmoitetaan. No ei se mitään Meikussa olin jo 11 pintaan ja uusi aika Jorvissa kl.13. Siinä kerkesi käväistä IKEAn kautta ennen tutkimuksiin menoa.


Aloittelin viirinauhan tekoa tässä illalla. Se ei tule itselleni vaan se on tilaus ;). Kaikkea minä kanssa lupaudun tekemään. No eiköhän siitä viiri tule ;)
Oikein mukavaa iltaa teille kaikille jotka piipahdatte käymään

Erica  

6 kommenttia:

 1. Onneksi sait uuden ajan. Kaunista kangasta olet viiriisi ostanut. Itsekin siivosin juuri työpöytäni, että mahtuisi jotain siinä tekeen:)
  Mukavaa loppiaista!

  VastaaPoista
 2. Kankaat on ostettu joskus ajat sitten ja löytyivät jemmasta. Onneksi oli uusi aika samalle päivälle,sillä minulla tuonne pääkaupunki seudulle reilu 100km ja minulta tuo pitkään istuminen ei oikein onnistu :(.
  Hyvää Loppiasta myös sinulle

  VastaaPoista
 3. Vuosi onkin kiva aloitta ompeluilla ja uusilla jutuilla.Kaunista kangasta viirinauhassa.
  Mukavaa loppiaista=)

  VastaaPoista
 4. Kaikkea hyvää Sinulle! Ihania viirejä!!

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia ja ihania juttuja! Voi kun osaisin itsekin ommella, mutta mun ja ompelukoneen yhteiselämä ei onnistu millään... Mukavaa loppiaista.

  VastaaPoista
 6. Riitta Sinikka:Kiitos
  kookos:Minä olen vasta-alkaja ompelemisessa. Eikä minulla aina yhteisyö pelaa ompelukoneen kanssa ;)
  Mukavaa loppiaista

  VastaaPoista